Lej en tømrer: Uddannet tømrer udlejes fra professionelt tømrerfirma

Hos BYGX Gruppen A/S i Jyllinge kan du leje uddannet personale med de rette kompetencer. Har du brug for en dygtig, uddannet tømrer med styr på tingene og med høje faglige kompetencer, så er vi en traditionel tømrermester, som tilbyder professionelt mandsskabsudlejning af bl.a. tømrere, murere og lignende i Roskilde, Hillerød, Frederikssund og omegn.

Tømrerfirma med fokus på hurtighed, fleksibilitet og god service

Vi kan tilbyde mandskabsudlejning af tømrer, murer og andre håndværkere, hvis tømrermesteren eller byggefirmaet ikke selv har medarbejdere.

Lej en tømrer, når byggefirmaet ikke kan nå at blive færdigt inden deadline. Vi har omkring 50 medarbejdere i vores tømrerfirma, og vi lægger stor vægt på fleksibilitet og service. Derfor bestræber vi os på, at vi stiller tømrer eller lignende til rådighed senest to timer efter bestilling – men naturligvis inden for rimelighedens grænser.​

Vi har kun gode og professionelle medarbejdere, der har været med at skabe virksomhedens succes. De udfører alle traditionelle tømreropgaver, som fx:

  • ​Renoveringer
  • Tilbygninger
  • Nybyg
  • Tagrenovering
  • Udskiftning af døre og vinduer.

Kontakt os og lej en tømrer med det samme

Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte priser og kompetencer. Vi udfører byggeopgaver i Nordsjælland, Hovedstaden og vi har også mulighed for at dække opgaver i Jylland.
Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris.

Ring til os på telefon 91 82 61 83 for at bestille eller høre nærmere. Du er også velkommen til at sende en e-mail til bygxgruppenaps@gmail.com .

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

ydelser, nyheder og andet

Følg os

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser, eller ønsker du en pris på en opgave, så er du altid velkommen til at sende os en mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Bygx Gruppen A/S

Automatikvej 1, 3.

2860 Søborg

​​​​CVR: 38459708

Kontakt os

☎ Tlf.: 91 82 61 83

​✉ E-mail: bygxgruppenaps@gmail.com

Følg os

Find os