Lej en håndværker-vikar til dit projekt

Har du brug for at leje en håndværker-vikar til opgaver i Roskilde, Hillerød, Frederikssund eller omegn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Bygx Gruppen A/S i Jyllinge tilbyder vi nemlig håndværker-udlejning af mange forskellige faggrupper.

Der kan være mange grunde til at benytte sig af håndværker-udlejning

Der kan være forskellige årsager til, at du har brug for et ekstra sæt hænder til at løse din opgave. Det kan for eksempel være, at du har fået en opgave, der er større, end du selv kan håndtere, eller det kan være, at du har en kort leveringsfrist. Det kan også være, at dit eget personale er på ferie, er syge eller har sagt op. Opgaverne løser desværre ikke sig selv, så har du brug for ekstra hænder, kan du med fordel benytte dig af vores håndværker-udlejning.

Vi tilbyder bl.a. udlejning af:

  • ​Maskinførere
  • ​Håndværkere
  • ​Flyttefolk
  • ​Arbejdsledere
  • ​Bygge- og anlægsfolk
  • ​Specialarbejdere
  • ​Meget mere.​

Vi har samlet set omkring 50 medarbejdere, som vi lejer ud, og der er naturligvis tale om yderst professionelle fagfolk. Vi har både ufaglærte og faglærte medarbejdere, som alle er meget fleksible og har et stort fokus på at udføre kvalitetsarbejde.

Hvor hurtigt kan I stille en håndværker-vikar til rådighed?

Vi bestræber os på at kunne stille en håndværker-vikar til rådighed senest to timer efter, du har foretaget din bestilling, så du hurtigt kan få hjælp til dit projekt. Vi kan kontaktes hele døgnet rundt, hvis du ønsker at benytte dig af vores udlejning af håndværker.

Kontakt os og lej en håndværker hurtigst muligt

Lej en håndværker hos os og kom godt videre med dit projekt. Har du nogle spørgsmål, ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig at foretage en bestilling, kan du enten kontakte os på telefon 30 96 19 61 eller e-mail mail@bygx.dk. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål.​

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

ydelser, nyheder og andet

Følg os

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser, eller ønsker du en pris på en opgave, så er du altid velkommen til at sende os en mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Bygx Gruppen A/S

Automatikvej 1, 3.

2860 Søborg

​​​​CVR: 38459708

Kontakt os

☎ Tlf.: 91 82 61 83

​✉ E-mail: bygxgruppenaps@gmail.com

Følg os

Find os