Hvis arbejdsmand søges, står vi til rådighed

Hvis en dygtig arbejdsmand søges i Roskilde, Hillerød, Frederikssund eller omegn, er du kommet til det rette sted.

Hos BYGX Gruppen A/S i Jyllinge udfører vi arbejdsopgaver for kunder i hele landet, og det gælder også, hvis en ufaglært arbejdsmand søges i Roskilde, Hillerød, Frederikssund eller omegn.

Om vores virksomhed og vores medarbejdere

Vores kunder kontakter os som regel, hvis de er underbemandede pga. sygdom, ferie eller opsigelse. Det kan også være, hvis de har brug for ekstra hjælp for at kunne nå at blive færdige med en opgave. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan stille en dygtig medarbejder til rådighed inden for kort tid – typisk senest inden for to timer.

Alle vores medarbejdere er derfor meget fleksible og omstillingsparate, så de kan blive sendt ud til dig med kort varsel.​

Vi er en virksomhed på ca. 50 medarbejdere, som alle er både dygtige og professionelle. Vores medarbejdere er både faglærte og ufaglærte, men fælles for alle er, at de er fleksible og udfører deres arbejde i høj kvalitet.

Kontakt os, hvis en arbejdsmand søges

Hvis en ufaglært arbejdsmand søges til lige netop din opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os med yderligere information om opgaven og eventuelle behov. Så finder vi en løsning, der passer.

Du kan med fordel ringe til os på tlf. 91 82 61 83, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail bygxgruppenaps@gmail.com , så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

ydelser, nyheder og andet

Følg os

Skriv til os

Har du spørgsmål til nogle af vores ydelser, eller ønsker du en pris på en opgave, så er du altid velkommen til at sende os en mail ved at udfylde formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Bygx Gruppen A/S

Automatikvej 1, 3.

2860 Søborg

​​​​CVR: 38459708

Kontakt os

☎ Tlf.: 91 82 61 83

​✉ E-mail: bygxgruppenaps@gmail.com

Følg os

Find os